dimarts, 9 de febrer del 2010

CARNAVAL D'OLOT 2010

Com és tradicional , es va descobrir el cartell d'enguany, obra de l'olotí Jordi Ventura. L'autor ha reproduït diverses escultures públiques d'Olot disfressant-les amb màscares i perruques amb colors molts vius.

CARNAVAL D'OLOT 2010

El Rei Carnestoltes presidirà tots els actes del Carnaval d'Olot 2010 i el seu gran poder regnarà i regirà a tota la població. Serà el president honorífic de tots els jurats i obrirà la Gran Rua de Carnaval que es celebrarà el dissabte 20 de febrer. Durant els dies de Carnaval li devem obediència i subordinació. El CIT d'Olot agraeix aPepi Danés que hagi acceptat l'honor de ser investit vint-i-unè Rei Carnestoltes d'Olot. La Reina del Carnaval d'aquest any representa la colla Els Afegits, d'Olot. Enguany la colla serà l'encarregada de lluir la Reina. El CIT vol agrair a l'Adela Moya la seva disposició per regnar, junt amb el Rei Carnestoltes. El Carnaval d'Olot 2010.

CARNAVAL D'OLOT 2010

L'ÀNIMA DEL CARNAVAL. El Carnaval d'Olot s'ha caracteritzat, al llarg de la seva història, per haver establert vincles carnavalescos amb ciutats i colles d'arreu del pais. Aquest 2010, refermem el nostre agermanament carnavalesc amb Torelló, celebrat el 1995, Ara després de 15 anys, Olot i Torelló estan molt més a prop, gràcies a l'obertura del túnel de Bracons.Recordem que, l'any pasat, varem celebrar els 20 anys del nostre Carnaval. Ara , enfilem una altre dècada e què esperem que l'ànima del Carnaval continuï ben viva. L'ànima, que són els milers de persones que hi participen d'una o altre forma i que, per molts anys, esperem que continuïn identificant-se amb aquesta gran festa d'hivern de la Garrotxa. Les noves generacions, aquelles que van néixer amb el Carnaval d'Olot, són les cridades a donar-li continuïtat.

CARNAVAL D'OLOT 2010

PROGRAMA D'ACTES. Dijous, 18 de Febrer. A les 21 h- Orfeó Popular Olotí. RELLEU DELS 10 MANAMENTS. El Rei MIRRA i la Reina BRISA passaran el relleu dels 10 Manaments als Reis del Carnaval d'enguany. Divendres, 19 de Febrer. Ales 20:00 h. Pati del Casal Marià. PREGÓ D'ALTURA DEL CARNAVAL D'OLOT 2010 a càrrec de la REINA i el REI CARNESTOLTES. De les 19:00 h. a les 22: h. CORRE-BARS a càrrec de LA BATUCADA. A les 24:00 h. Disco Kratter's BALL DE LA DONA .Actuació de la BATUCADA, amb la presència del REI i LA REINA DEL CARNAVAL 2010. Dissabte, 20 de Febrer. A les 12:00 h -Plaça Clarà. CERCAVILA DEL CARNESTOLTES I LA REINA DEL CARNAVAL 2010. Acompanyats de la banda VanDalmogàvers i de les penyes que vulguin. Durant tot el dissabte. CONCURS DE COMERÇOS I APARADORS AMBIENTATS DE CARNAVAL. A les 17:00h. Antics terrenys de l'estació. GRAN RUA DE CARNAVAL. A les 19:30 h. -Plaça de Àngel. BALL A BANDA. Acàrrec de la banda LA SINFOROSA. A les 20:30 h - Pavelló Firal. SOPAR POPULAR DE PRODUCTES DE LA GARROTXA. BALL AMB DISCO MÒBIL. Lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses A les 21:30 h. -Restaurant La Deu. SOPAR -BALL DE DISFRESSES A les 24:00 h -Disco Kratter's. BALL DE DISFRESSES. Amb l'actuació e directe de GERMAN de GRAN HERMANO.

2010 CARNAVAL D'OLOT

Tot és a punt per viure una altre gran Carnaval a Olot i a la Garrotxa ¡ No us el perdeu ¡ . Que l'anima del Carnaval continuï ben viva. El Rei Carnestoltes...EL GRAN PEPI DANÉS. Rei de la Marxa. Andarin Sense Melsa...Pastoret de Sant Roc....and Roll. Vei de l'Ansat i Amic del Gat. Marrinxo de Piscina. Almogàver del Cava. Amic de l'Estrella, la Cistella i Tota Mena d'Ampolla. La Reina del Carnaval....SA MAJESTAT ADELA. Reina de la Marxa i l'Alegria. Belluguet dels Afegits. Princesa de la Perruqueria. Deessa del Bé, L'Optimisme i la Simpatia.